zondag 27 juni 2010

Komt dus echt niet door nieuwe schoenen

Heb De Zilveren Schoenen ook aan Zus gegeven, voor hare verjaaring. Heb er niet bijgezegd dat ik nu al 2.5 dag kramp in rechtervoet heb.
Maar misschien komt kramp wel niet van Zilveren Schoen.
Ik denk het eigenlijk niet.
Ik hou er trouwens ook niet van om lelijke eigenschappen toe te kennen aan zulks leuks als Zilveren Schoenen. En daarbij gaat mijn moeder anders de hele tijd zeggen dat ik ze niet meer aan moet doen. En daar kan geen sprake van zijn natuurlijk.
Maar ik doe ze toch maar even niet aan, want het is eigenlijk veel meer blote voeten weer. Immers. En dat heeft dus helemaal niks te maken met zere voet. Ook al kon ik er vannacht bijkans niet van slapen en ondanks de voetmassaaaaage waar ik Echtgenoot toe gedwongen had, werd de pijn niet minder. En viel ik vanmorgen languit naast de echtelijke sponde, toen ik zeg maar heel gewoon uit bed wilde stappen voor het ontbijt van Zoon2.
Maar ik denk toch niet dat het door Schoenen komt hoor.
Hoewel het wel allemaal begon toen ik ze een hele dag aan had gehad. Maar op die dag gaf iedereen (iedereen!) mij zoveel complimenten, over mijn leuke voetverschijning, dat het nooit zo kan zijn dat daar nu ellende van is gekomen.
Misschien is er ongemerkt iets heel zwaars op mijn voet gevallen, zonder dat ik het doorhad. Een baksteen ofzo, of misschien een stoel. Of heb ik in een soort slaap-waak-toestand diverse ballet-poses geoefend. Waarvan ik heel goed zou moeten weten dat niet te doen, in mijn toestand. (toestand niet bijzonder ofzo, maar gewoon mijn standaard toestand zeg maar = niet geschikt voor sportieve en lenige aangelegenheden).
Ik zal er wel nooit achterkomen. Het blijft waarschijnlijk voor altijd een raadsel. Maar ik zit er maar mee. Kan bijna niet lopen. Zal mij dus wijn moeten làten inschenken. He bah. * zet zonnebril recht *

1 opmerking:

 1. Hoi Kristel
  Lees voor het eerst je stukjes.
  Echt leuk.
  Goed dat je de schoenen aan zuslief hebt geschonken.
  Misschien heeft zij geschiktere voeten,want aan de zilveren schoenen kan het niet liggen!
  Proost.
  Liefs voor jullie.
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen