maandag 16 juli 2012

De mislukte botox-lippen en alles.

Allee, het is maar goed dat ik niet aan al teveel foto's doe hier, met name van mijzelve, want ik zie er uiuiiiiit. Ik zie eruiiiiit. Allemachtig.
Ik zie er nu namelijk uit als iemand die botox in heur lippen heeft gespoten. Zelf. Met een vervuilde naald waar eerst wat mosterd inzat ofzo. Of kattenvoer. En toen zo'n beetje lukraak in het rond is gaan spuiten. Zonder de boel te ontsmetten of iets. En daarna is gaan slapen en des morgens wakker werd met dus een dikke bovenlip met heel veel pijnlijkheid erop.
Zoiets.
Nah, dat was dus niet zo, ja ik ben niet helemaal achterlijk natuurlijk.
Ik heb waarschijnlijk iets gegeten waar ik opeens allergisch voor ben. Of ik heb een virusinfectietje opgelopen. Of iets van allebei.
Gisterenmiddag was ik opeens zo uit het niets een klein beetje niet lekker. En had een beetje een zere mond, zo droogachtig. Dus ik smeerde zo wat met labellodinges en niks verder aan de hand. Gisterenavond dacht ik wel, dat ik toch wel bijzonder droge lippen had, maar alla, kan gebeuren, en smeerde de boel vol met uierzalf, want i looove uierzalf.
Ik ging slapen.
En werd dus wakker met een waarlijke negermond met nogal pijnlijkheid erop.
En ik belde de huisarts.
Met een dramatisch verhaal.
Toen ik bij de huisarts kwam, een allerleukst meisje-in-opleiding, toen ging ze lachen, en toen zei ze; ja, ik mag natuurlijk niet lachen, maar ik dacht dat je echt een veeeeel dikkere mond zou hebben.
Oh.
Nu houd ik wel van lollige mensen he, dus ik vond het wel prima eigenlijk, als ze me maar zou helpen.
Ze keek met een vergrootglas. En riep de andere dokter erbij.
Tja, dat was een lastige kwestie. Het was in elk geval geen koortslip, thank god, maar waarschijnlijk een allergie of iets.
Had ik een dikke tong? Mwoah, beetje.
Had ik een zeker keel? Neuh.
Nu, dan kon ik wel even een cremetje gaan halen en dan zal het wel snel over gaan. Ja, niet leuk, maar ja. Kan gebeuren zeiden de doktoren.
En toen zei Zoon2: Wij gaan naar de apotheek.
En toen verstond de dokter: Wij eten appelcake.
En toen zei de dokter: Nah, wat lekker!
Waarop Zoon2 verbijsterd het pand verliet.

Nu heb ik creme op mijn mond, en dat ziet er ook al niet uit. En het doet zeeeer, aarghh. En ik moet dus wel nog de deur uit zo he. Naar school. En naar zwemles, waar het wemelt van de BN-ers, dat heb je zo hier in Het Dorp. En dat geeft nu ook weer niet echt, maar om er dan bij te lopen als een lepra-achtige, dat is ook weer zo wat.

Kijk, stel dat ik nu een tv-carriere zou ambieren he.
Ik: hoooi, heel bekende presentatrice! Check me out. Ik ben heel aardig en alles en wellicht heb je een baantje voor me, want ik ben heus lollig en ik zie er meestal wel okee uit met mijn nieuwe kapsel en alles. En we zijn immers bijkans BFF's met onze kinderen in het zelfde zwembad, hoe close can we be? Yes?
Zij: IIIEEEEKKK!!!

Ja, dan kan ik het dus wel weer vergeten.
Daar gaat mijn carriere.

Dus.

MAAR. Er is ook goed nieuws.
Vrijdag had ik AfscheidsBorrel met mijn lieve (ex)collega's. Ik maakte mijn huis toonbaar en kocht nogal wat wijn en hapjes en alles en zij kwamen langs en dat was echt zooo gezellig! Ik kreeg ook nog een cadeau zeg, ohh daar ben ik zo blij mee.
Het soort cadeau waar over nagedacht is. Echt zo lief en persoonlijk en besteld en alles en zo helemaal wat ik wilde maar nooit verwacht had. Ach, ja, daar moest ik even rap doen alsof ik daar opeens een druppel wijn in mijn oog had zeg.

En we dronken en we lachten en ik was zeer tevree.

Zondag hadden we feest bij VriendinT en hare EchtgenootJ en Dochter1+2+3 en dat is altijd leuk, lekker eten, lekkere wijn en heel veel leuke familie en vrienden. De Zonen onder de pannen bij de andere 47 kinderen die er waren en we gingen allemaal blijde weer naar huis.

En nu is dus eigenlijk alles helemaal goed. Behalve dan mijn mond. Ik kan niet eens normaal eten zeg.
(...)
Misschien word ik wel heel dun!

3 opmerkingen:

 1. Och arme.. Wijn met een rietje? Om de pijn te verzachten? Met een ijsklontje, om op je lip te leggen..? (Of anders: doe maar gelijk drie ijsklonten, om de lading helemaal af te dekken)

  En ach, wat lief van je (ex-)collega's...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Evelyn, wijn lukt wel, ook zonder rietje. Ik ben.niet zomaar uit het veld te slaan he...hahaha. Dik is ook weer ok, nu alleen nog pijnlijk en niet echt gladjes...auwww.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit heb ik dus gemist! Maar nu dus niet meer,... Echt te jammer can die niet aanwezige foto's.. Heb je je botoxtuitmond nog even felrood gestift voor "hoe t er uit zou zien"? Hoop dt t inmiddels hersteld is!

  BeantwoordenVerwijderen