donderdag 20 oktober 2011

Ik en mijn waanzinnig goede idee.

Niet dat ik mezelf nu echt serieus op de schouders heb geklopt hoor.
Oh. Ja, toch wel.
Maar hallo, kijk nu zelf!! Hier boven, een waarlijk mooie waslijn voor des Zoons tekeningen en andere heel belangrijke zaken.

Dat ging heel soepel eigenlijk hoor, want neen, heus niet draai ik mijn hand om voor zeer intelligente, fashionable en ook technisch kloppende oplossingen voor in huis.
Welneen!
Ik zei namelijk tegen Echtgenoot:
'Hela liefje, maak jij mij eens even een lijntje voor daar aan de muur, wil je'
'huh wat' zei de lieftallige.
'Nu, ik wil een lijntje, van zo'n ijzerachtig draadje weet je wel, met van die dingesen waarmee het dan strak hangt zeg maar en een minimaal aantal gaten in de muur, met van die zilveren ophangsels'

Nadat ik heus wel zag dat hij met zijn ogen rolde, wat ik beantwoordde met een knikje in de richting van Zoon2 die diarree had, toog de man naar een of andere bouwmarkt. En maakte echt heel snel mijn lijntje aan de muur.
Ik gaf nog wat heel slimme aanwijzingen natuurlijk, want zo ben ik.

En nu heb ik een lijntje aan de muur. Toen vond ik dat ik hij echt heel goed bezig was en opperde meteen maar even dat ik me best wel stoorde aan de 38 jassen in de woonkamer en zo knutselde hij ook nog 'ne kapstok voor in de gang in elkander. En hing de klok aan de muur die daar al een paar maanden tegenaanleunde en waarvan ik pas 19 keer zei dat ik die liever hangend zou zien, maar verder geen druk over uitoefende.

Toen was ik zo tevreee met al mijn goede ideeen zeg. Ja, want dat loopt anders allemaal maar in de soep he, daar bij ons thuis.
En het is dat ik niet zelf naar de bouwmarkt kon gaan. Vanwege omdat ik altijd visioenen heb van neerstortende wc potten die daar op een randje balanceren. Anders dan was ik misschien wel meegegaan. Nee.

Dus ik roep van driewerf hoera voor mijn handige man en voor vierwerf schouderklop voor mijn amazing idee.

Mocht u nu thuis ook zo'n fabulous lijntje willen.
Voer dan bovenstaande conversatie.
Of neem het risico van de bouwmarkt.
En geniet van dn lijn.

4 opmerkingen:

  1. Goedzo! Wj vrouwen bedenken goeie plannen en de man voert het uit. Daar houd ikv an...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als de man dan in beweging komt, moet je je slag slaan he - Goed geslaagd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen