zondag 13 februari 2011

Doe De Dekmatroos en kotsen in Den Bosch

Het was meisjesweekend. De Meisjes, zijn Zuske en Vriendin 1 t/m 3. En ik, ook. Wij hebben een Spaarpot. De PartycentrumBeukersErIsNiksLeukersGroteSpaarPotAktie. Beukers is Vriendin1, die had een huis, dat was Locatie1. PartycentrumBeukers. (erisniksleukers). We hebben ook een Locatie 2+3. Locatie2 is Kroeg. Locatie3 is het huis van Vriendin3.
Dat zijn een hoop Hoofdletters. En cijfers. Maar daar houden wij van ja. Overzichtelijke types he.
Wij houden ook van wijn. En daarom roepen wij altijd; Chardonnay Holadiejee! Altijd roepen wij dat. Ook als het helemaal niet van toepassing is, maar wij vinden dat heel erg grappig. Wij vinden elkaar ook allemaal heel erg grappig, dus dat is lachen gieren brullen hoor.

Maar wij gingen een weekend weg. Van de Spaarpot. Naar Den Bosch. En ooh wat verheugden wij ons. We hadden een plan gemaakt en een route enzo en wij wisten al een paar dingen zeker. Wij zouden wijn gaan drinken en winkelen.
Het was nog heel spannend, want wij zien elkaar allemaal eigenlijk nooit bij daglicht. Of nuchter. Dus wij hadden allemaal een rode roos op onze jas, ter herkenning. Maar dat was toch niet nodig, bleek. Aangezien we vrij snel alcohol ophadden en elkaar dus juichend van herkenning in de armen vielen.

Wij hebben een hoop avonturen beleefd. Zuske viel direct bij aankomst al meerdere malen over het drempeltje van de hotelkamer. Vriendin1 schoot de champagnekurk in het oog van de schoonmaakster en wij bemodderden vrijwel meteen de net gedweilde vloeren. (wat de schoonmaakster gelukkig niet zag, met kurk in oog). En er was een klein geschil met de plaatselijke middenstand vanwege omdat Vriendin1 diens waar beledigde. Dit alles was in het eerste uur na aankomst.

En nou ja, wij hebben een hoop gekocht, gegeten en gedronken en vooral heel erg gelachen. Om het idee van een volleybalteam met roze shirtjes en een ex-vriendin die wij kaal zouden scheren teneinde als ballenjongen te kunnen fungeren. Om de hersenbloeding-foto, en om de te kleine schoenen- en legging die wij aanschaften maar toch aandeden.
Wij zijn in een heuse disco geweest. Met een bandje en alles. En wij dansten zooo erg dat we 4 kilo zijn afgevallen. En toen we teruggingen kotste Vriendin1 nét niet midden op de grote markt. (maar wel daarna in het hotel). We hebben een taxi genomen voor een rit van precies 48 seconden (met veel bombarie en gedoe allen in een taxi, waarna bleek dat we nog maar 10 meter van het hotel waren. De meter sloeg niet eens aan.) maar we zijn niet eens gevallen ofzo, dat dan weer niet.

En bij het ontbijt de volgende dag waren we allemaal weer gezellig en fris en hebben we eieren gegeten en kleine potjes jam ontvreemd.
En toen en toen moesten we weer terug en hebben we in Bloemendaal nog een koffie gedronken en daar zo hard gelachen dat we niet meer welkom zijn. (best lastig, aangezien we daarheen gaan verhuizen. Zal haar weer moeten verven). We deden De Dekmatroos, wat niet uit te leggen is en wij baalden eigenlijk een beetje dat er niét midden op straat gekotst was. Want dàn zouden we hebben gelachen..

Dat was het dan. Een legendarisch weekend. Waar wij het woensdag als het borrelavond is, nog wel even over zullen hebben.

3 opmerkingen:

  1. Als vader schaam ik mij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als vriendin zeg ik...way to go Girlie! Hope you had fun! Tsssssk , is papa nooit jong geweest?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijne pappa is nog steeds jong, maar vergeet het steeds in de vroege morgen, hahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen